Gratis verzending  ◆  Gratis avondlevering  ◆  Gratis retourneren

| Bestellen

Bestellen banner
BESTELLEN BIJ WHINKEL IS SUPERSIMPEL.
Én zonder verzendkosten.
 

Kies je product

Je kunt een product vinden door gebruik te maken van het keuzemenu. Onze producten zijn verdeeld in categorieën. Je kunt filters gebruiken om binnen de gekozen categorie verdere selecties te maken.

Ook kun je gebruikmaken van de zoekfunctie bovenin de pagina. Die is echt magic! Zoeken bij Whinkel werkt beter dan bij andere online warenhuizen. Kun je een product niet vinden? Neem dan contact met ons op. We helpen je verbluffend graag.

PLAATS JE BESTELLING

Als je het product dat je wilt hebt gevonden, klik je erop. We doen erg veel moeite om (veel) grote foto’s van het product beschikbaar te hebben. Zo kun je het goed bekijken. Als je het product wilt bestellen, plaats je het in de winkelwagen. Productprijzen zijn inclusief btw.

NOOIT VERZENDKOSTEN

Bij Whinkel betaal je geen verzendkosten. Hoe aardig is dat!

BEZORGOPTIES

Om te zorgen dat je snel en makkelijk je Whinkel-bestelling ontvangt, bieden wij je verschillende opties. Onderstaande geldt voor bestellingen op werkdagen. Bestellingen in het weekend worden op dinsdag bezorgd of bij het afhaalpunt afgeleverd. Als gevolg van de extreme groei van Whinkel kan de levertijd langer zijn dan normaal. Indien dit het geval is - nemen onze Whinkel Assistants altijd persoonlijk contact met je op. Kom ons team versterken - klik hier!

Levertijd 1 - 3 werkdagen   Gratis Bestel vandaag nog voor 18:00u
PostNL Afhaalpunt vanaf 15:00u Gratis Bestel vandaag nog voor 18:00u
PostNL Afhaalpunt vanaf 08:30u € 2 Bestel vandaag nog voor 18:00u
PostNL Avondlevering tussen 18:00u en 21:30u Gratis Bestel vandaag nog voor 18:00u

BETAALOPTIES

  • iDEAL - Gratis
  • Creditcard - Gratis
  • Bankoverschrijving - Gratis
  • Bitcoin - Gratis

TRACK & TRACE

Na ontvangst van uw bestelling wordt uw pakket gereed gemaakt voor verzending. Zodra het pakket ingepakt wordt ontvangt u een email met de track&trace link zodat je je pakket kunt volgen.


NIET THUIS?

Bent u niet thuis? Geen zorgen het pakket zal dan de volgende dag opnieuw worden aangeboden. Heb je gekozen voor de optie "afhalen" dan kun je het pakket afhalen bij het afhaalpunt.


ANDER ADRES

Het komt natuurlijk voor dat je je bestelling liever op een ander adres wilt laten bezorgen. Bij het plaatsen van je bestelling heb je daarom de mogelijkheid om een ander afleveradres op te geven. Dan komt het helemaal goed.

BESTELLING ANNULEREN

Wil je je bestelling alsnog annuleren? Kan gebeuren natuurlijk. We hebben allemaal wel eens ‘second thoughts’. Je kunt dan het beste contact opnemen met één van onze personal Whinkel assistants.


Let op: wanneer je bestelling al onderweg is, kunnen wij deze niet meer annuleren. In dit geval kun je het beste het pakketje aan de deur weigeren. Wij ontvangen het pakket dan retour en zullen de annulering verder afhandelen.


 Wil je de Whinkeleers in levenden lijve ontmoeten bij het afhalen van je bestelling? Dat kan! Neem dan contact op met één van onze personal Whinkel assistants. We ontvangen je graag in ons Whinkel-hoofdkwartier.